Selecteer een pagina

Inhuren

“Er is altijd een oplossing!”

“Iedereen keek naar me en toen gebeurde het… ik kreeg pijn in mijn buik, mijn adem stokte, mijn hart ging bonken, ik begon te zweten en mij duizelig te voelen. En ik had er zo’n zin in. Ik vind dit zo stom van mezelf. Zal ik mij morgen ziekmelden?”

 

Je moet een presentatie houden op school, maar het is zo irritant dat je nu net die drempel niet over durft. Jezelf laten zien, jezelf presenteren. Waarom wordt er zoveel van je verwacht? Moet je ook al gaan nadenken over de toekomst. Welke vervolgopleiding of wat je later wilt worden. Is het leven al niet moeilijk genoeg?

Door al de verwachtingen die de wereld om je heen van jou heeft, raak je soms behoorlijk van slag. Het is zo ontzettend veel.

“Hoe zou het voor je zijn als je…”

• weet waar de angst om jezelf te presenteren vandaan komt?
• deze angst zo weet te benaderen, dat het geen hoge drempel meer voor je is?
• weer met vertrouwen je toekomst tegemoet gaat?
• jouw dromen en wensen helder kunt krijgen?
• gaat ontdekken wie je bent, wat je wilt en hoe je dit het beste vorm kunt gaan geven?

• weet dat je er niet alleen voor staat?
• weet dat er iemand is die weet hoe jij je voelt?
• je gesteund voelt door een ervaringsdeskundige?
• ervaart dat je jouw verhaal veilig bij iemand kwijt kunt?
• hoort dat deze persoon maar een kleine stap van je verwijderd is?

“Er is een oplossing!”

Als ik met jou ga werken, doe ik dit op mijn eigen unieke ‘Acteer en Meer’ manier. Die naam heb ik niet voor niets uitgekozen. Ik geef je namelijk meer dan alleen wat acteertips! Ik wandel met je mee en samen gaan we op zoek naar waar jij behoefte aan hebt. Wat heb jij nodig om je fijner, meer ontspannen, begrepen en gesteund te voelen? Wat heb jij nodig om helder te krijgen wat je dromen zijn en hoe je daar het meest aan toe kunt komen?

Coaching voor tieners en jongeren bij

acteer en meer staat voor

Acteren

Contact

Talent

Ervaren

Energie

Reflectie

En ook voor  Manifesteren – Enthousiasme – Emotie – Resultaat

Manifesteer je eigen geluid

Door te gaan Acteren, zal je meer Contact met jouw lichaam gaan krijgen. Al spelende ontdekken wij welk Talent er in jou schuilt. Dat talent is op velerlei gebied in te zetten en zal jou meer zelfvertrouwen geven. We gaan het samen Ervaren. Acteren geeft je Energie. Acteren zorgt voor de nodige dosis Reflectie. Een betere kijk op jezelf en de wereld om je heen.

Door te acteren Manifesteer je jouw eigen geluid. Wie ben ik? Wie wil ik zijn? Wat kan ik doen om gelukkig te worden? Jouw persoonlijke groei.
Met de nodige dosis Enthousiasme laat ik je zien hoe krachtig acteren kan zijn. Waarschijnlijk word jij daar ook weer enthousiast van.
Bij acteren komen ook Emoties om de hoek kijken. Niet alleen om te spelen, ook je eigen emoties kunnen naar boven komen. Schrik daar niet voor terug. Ik ga jou helpen om daar zo goed mogelijk mee om te gaan, voor het uiteindelijk beste Resultaat.

Coaching voor tieners en jongeren Vlaardingen

“Wat kan ik verwachten?”

Ik kan mij zo voorstellen dat er nog wat vragen zijn of dat je graag nog even nader kennis met mij wil maken. Dat kan! Neem gerust contact met mij op, telefonisch, via het contactformulier of de mail.

Natuurlijk is het belangrijk om thuis goed te overleggen dat je contact met mij op wil nemen, zodat ook je ouders/verzorgers op de hoogte zijn van jouw stappen.

Ben je jonger dan 18 jaar, dan moeten je ouders op de hoogte zijn van en toestemming geven voor jouw aanmelding. Zij zullen ook aanwezig zijn bij het kennismakings- en intakegesprek. Daarna gaan wij samen op pad.

 

Zodra ik jouw aanmelding binnen heb, maak ik een afspraak om nader kennis te maken. Ik zou het erg fijn vinden als ik daar een gezicht bij kan zien en ik kan mij zo voorstellen dat dit ook jouw/jullie wens is.

Na het kennismakingsgesprek prikken wij een datum en tijd en geef ik jou (eventueel met je ouders) de gelegenheid om het gesprek te laten bezinken. Je hoeft dus nog nergens op in te gaan.

Voel je die klik en wil je met mij in zee, dan maken we een afspraak voor een intakegesprek, waarbij we de nodige informatie aan elkaar verstrekken (denk aan: wat is je hulpvraag en wat kunnen je van mij daarin verwachten?)
Tijdens het intakegesprek prikken we ook alvast wat data waarop de coaching zal gaan plaats vinden.

Coaching voor tieners en jongeren

“Waar vindt dit plaats?”

De coaching voor tieners en jongeren vindt  plaats in gebouw Obadja, Willem Beukelszoonstraat 49 in Vlaardingen. Deze leuke ruimte is onderdeel van de CJV Vlaardingen. De CJV organiseert het hele jaar door activiteiten voor de jeugd in Vlaardingen en omstreken.

“Wanneer kan ik terecht bij jou?”

Zodra duidelijk is dat je bij mij een aantal sessies komt volgen, leggen wij de agenda’s bij elkaar en kijken wij of we een aantal data kunnen vastleggen.
De dagen waarop ik het meest beschikbaar ben valt op de dinsdag en donderdag. Eventueel andere dagen in overleg.

“Wat is de prijs?”

Coaching voor tieners en jongeren Vlaardingen

Kennismaking

Het kennismakingsgesprek van 30 minuten is gratis.

Intake

Voor het intakegesprek van 60 minuten is de investering €65,-

Sessie

Voor de individuele sessies van 60 minuten is de investering €70,- per sessie.

Evaluatie

Het evelautatiegesprek duurt 60 minuten, de investering hiervoor is €70,-

* Tussen het coachtraject en de evaluatie zit een langere tijdsduur. Dit geeft jou de tijd om te ontdekken of je de opgedane ervaringen binnen het traject voldoende kan inzetten.

Dat is natuurlijk de fijnste zin die ik maar kan horen. Dat betekent dat jij/jullie graag met mij kennis willen maken. Ik beloof jullie mijn uiterste best te doen jou een steun in de rug te geven. Graag tot snel!

Postadres

Jan de Rooijstraat 5

3132 BA Vlaardingen

Bezoekadres

Willem Beukelszoonstraat 49

3134 LW Vlaardingen